Blommor till begravning

En begravning är i många fall den svåraste dagen i någons liv. Att visa sitt stöd för de som sörjer är inte något som är lätt. Att skicka begravningsblommor eller kondoleansblommor visar att du stöttar och finns där. Man bör tänka på att alla blommor inte är lämpliga som begravnings blommor.

Via blommogram hemsidor kan du se vilja som passar och då kan du också beställa blommor till begravningen samtidigt som du tänker på vett och etikett gällande urvalet. Så tänk på vilken färg blommorna har när du väljer kondoleans buketten. Se lista nedan på exempel på blommor som är lämpliga för dessa tillfällen.

Lista på lämpliga blommor för begravningsarrangemang:

  • Prästkragar
  • Liljor
  • Orkidéer
  • Rosor
  • Hortensior

Dessa blommor har en symbolisk betydelse för en förlust. Det går dock utmärkt att göra begravnings buketter som har andra färger också, tänk bara på att den måste följa färg temat. Ni kan hitta billiga begravnings blommor på valfri blommogram sajt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *