Blommor utomlands

Skicka blommor utomlands

Skicka blommor utomlands

Att skicka blommor utomlands är lika enkelt som det är att skicka blomster inom Sverige. Man kan oftast använda samma blombud som man normalt sett alltid gör. Bland alla florister så använder sig alla av det internationella blombudsnätverket som tillåter oss att skicka blommor utomlands med leverans nästa dag.

Du väljer precis som vanligt vilket arrangemang du vill skicka och vilket land du önskar skicka det till. Enkelt, miljövänligt och enkelt då hela hanteringen sker lokalt oavsett vilket land du ska skicka blommor till.

Skicka blommor världen över

Beroende på vilket blombud du använder så kan man skicka blommogram till över 100 länder på ett smidigt och enkelt sätt. Beställningsmetoden är exakt likadan som den du är van vid idag. Gå in på din favoritssida och välj ut den perfekta buketten och välj sedan vilket land du ska skicka den till. Enkelt eller hur?


Du bör dock ha i åtanke att alla länder fungerar lite olika och att tidszonerna kan skilja sig åt, även hur man binder buketter utomlands skiljer sig åt. Blombudet i det mottagande landet får beställningen och förbereder din bukett enligt din preferens, Sedan bokar dem ett blombud som kommer och hämtar och levererar din blomma.

Det är inte dyrare att skicka blommor utomlands

Det är inte dyrare att skicka blommor utomlands

Helt otroligt nog så är det inte så mycket dyrare att skicka blommor utomlands, i vissa fall kan det faktiskt kosta lika mycket. Om man jämför de stora blommogrammen så verkar kostnaden aldrig överstiga 100kr och för det man får så tycker vi att priset är otroligt bra. Man måste dock ha i åtanke att vissa länder kan vara dyrare än andra och vice verse. Men generellt kan man räkna med en kostnad på ca 100kr för att skicka blombud utomlands.

Skicka blommor till Finland

Det går alldeles utmärkt att skicka blommor till Finland, vi Svenskar skickar faktiskt väldigt många blommor till våra kära grannar i Finland. Proceduren är exakt likadan som den är till alla andra länder. Det är också billigt att skicka blommor till Finland

Så här skickar du blommor till Norge

Så här skickar du blommor till Norge

Att skicka blommor till Norge har sedan länge också varit populärt. Interflora har ett utmärkt samarbete med Norge när det kommer till blommogram, allt hanteras självfallet lokalt av den lokala blomsterfloristen på andra sidan gränsen. Norge ligger också i samma tidszon som oss så man kan räkna med att dom får ordern samtidigt som vi lägger den.

Dom här betalningsmetoderna finns

Nästan alla dom etablerade floristerna accepterar de vanligaste betalningsmetoderna som Klarna, Visa, Maestro, American Express, Faktura, Swish, Eurocard och även företagslösningar som att skicka en faktura till ditt företag.


Vanliga frågor – FAQ