Använd en Interflora rabattkod för att spara pengar.


Att ge blommor har länge varit en vanlig metod för att uttrycka tacksamhet, vördnad, beundran och, viktigast av allt, kärlek till någon du bryr dig om. Du kan spara pengar på valfria blommor och buketter genom att använda en aktuell Interflora rabattkod, som du hittar här vid våra rabattkoder.

Det kan ibland vara svårt att köpa blommor, slå in dem och leverera dem till den som de är avsedda för. Interflora går in för att hjälpa till. De erbjuder ett stort urval av blommor och buketter för olika tillfällen, och de skickar dem vart du vill. Skicka blommor till en begravning eller till någon som behöver överraska någon på sin födelsedag, student eller visa vördnad. Kom ihåg att använda din Interflora -kupongkod medan du gör din beställning för att få en förmånlig rabatt.

Interflora rabattkod:

Interflora rabattkod

Notera: Det kan vara så att det inte dyker upp en rabattkod, det betyder att det inte finns någon aktiv rabattkod just nu!

🌸 Antal rabattkoder:5 st.
🌹 Antal erbjudanden:10 st.
🌷 Antal kampanjer:7 st.
💐 Antal kuponger:9 st.
Information om rabattkoder Interflora

Interfloras historia

Interfloras historia

Interflora bildades 1923 av sex blomsterhandlare och har funnits i Sverige i många år. Idag finns det agenter över hela Sverige, såväl som över hela världen. Framför allt kan du nu köpa blomsterleverans på Interfloras webbplats, ibland med hjälp av en Interflora -kupongkod. Många konsumenter besöker idag Interflora för att de älskar blommor och den stora känslan de får av att ge något underbart. Samtidigt vill många individer förnya sitt dagliga liv med doften och den visuella effekten av att ha färska blommor i hemmet. Deras blommiga urval finns på deras hemsida.

Kundsupport på Interflora

Om du har några frågor kan du kontakta Interfloras kundsupport. Kundsupport kan nås via e -post på kundservice@interflora.se, telefon 08-634 44 30 eller Messanger. Interfloras kundsupport är tillgänglig från 9.00 till 16.30, måndag till fredag ​​och från 9.00 till 13.00. på lördagar. Du hittar också svar på de vanligaste frågorna under ”Vanliga frågor och svar”, så gå gärna dit om du har några frågor eller funderingar om Interfloras blomsterdiagram, leverans, betalning, ditt köp eller något annat.

Interflora har en present till alla tillfällen.

Interflora har en present till alla tillfällen.


Interfloras produktserie innehåller mer än bara blomsterarrangemang och buketter. Andra föremål, som krukor och vaser eller vackra små dekorativa kaktusar, kan också läggas till. Som om det inte vore nog kan du till och med beställa ytterligare presenter, till exempel en tesamling eller en låda med premiumchoklad. Du kan också få en färdig present som till exempel innehåller en bukett tulpaner och en låda choklad, eller ett gäng blommor tillsammans med geléhallon eller en nallebjörn.

Det betyder att du kan överraska en kompis med en bra present när som helst. Om du har tur kan du kanske spara pengar genom att använda en Interflora rabattkod.
Interflora säljer bland annat färdiga blomstergåvor med present, blomsterbuketter, krukväxter och dekorationskransar.

Frakt och leverans Interflora


Du kan få din beställning levererad till ditt hus, en annan plats eller till en Interflora -butik för hämtning. När det hämtas i butiken är det gratis; annars kostar leveransen 99 kr. Blommor köpta före 14.00 på vardagar eller före 12.00 på lördagar kan levereras samma dag, med undantag för vissa svåråtkomliga platser. Blommediagram kan skickas både i Sverige och utomlands, men kom ihåg tidsskillnaden för avlägsna länder. Fraktavgiften börjar på 99 kronor, men du kan hämta den gratis i butiken. Florogram kan också skickas snabbt. Begravningsblommor bör beställas minst två dagar i förväg.


Betalningsmetoder för Interflora


Interflora accepterar betalningar med Klarna Payments. Om du vill betala efter leverans gör Klarna en kreditkontroll innan du godkänner dig. Direktbetalningar kräver däremot ingen kreditkontroll.

  • Kortbetalning med VISA, Mastercard, Eurocard eller American Express
  • Swish Klarna Direkt med BankID
  • Klarna faktura
  • Delbetalning via Klarna konto